Ce reprezinta Point Consulting?

POINT Consulting este o companie flexibila care depune intotdeauna toate eforturile necesare pentru a livra servicii de cea mai buna calitate si cu maxima promptitudine si este preocupata continuu in a-si imbunatati serviciile.

POINT Consulting isi doreste sa creeze relatii de lunga durata, iar cultura noastra organizationala este indreptata catre o eficienta maxima care asigura clientilor o optima gestionare a resurselor umane.

POINT Consulting reprezintă oportunitatea de a primi asistenţă şi suport bazate pe o experienţă acumulată în timp şi lucrând cu companii din domenii foarte variate.

Misiunea noastra este aceea de a oferi clientilor nostri o soluţie optimă pentru satisfacerea necesităţilor in ceea ce priveste serviciile de resurse umane, soluţie care să permită un control cât mai eficient al afacerii.

Avantajele oferite se pot sintetiza astfel:

  1. POINT Consulting a acumulat experienţă din numeroasele situaţii cu care s-a confruntat pentru fiecare client în parte şi o pune in slujba dvs;
  2. POINT Consulting este la curent cu noutăţile legislative pe probleme specifice;
  3. Dvs sunteţi acoperit de răspunderea contractuală;
  4. Costurile serviciilor pot fi mai mici decât costurile unui departament intern;
  5. Degrevându-vă de exercitarea acestei activităţi, de depunerea multiplelor declaraţii şi raportări locale, câştigaţi timp şi vă puteţi concentra în vederea realizării propriilor obiective;
  6. Nu sunteţi afectaţi de fluctuaţia de personal, iar costul serviciilor se va adapta întotdeauna în funcţie de volumul de activitate din fiecare lună.
Your HR Business Partner